Auchan: Schimbarea Oficiala de Ultima Ora pentru Magazine

Auchan revenire

Auchan a anuntat in mod oficial astazi o schimbare foarte importanta pentru toate magazinele din Romania, si vorbim despre ceva care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor clientilor. Mai exact, multumita noilor relaxari care se aplica incepand de astazi in toata Romania, cei de la Auchan revin la programul normal de lucru in toata tara, fara a se mai tine cont de ratele de incidenta care se inregistreaza in diversele localitati, ceea ce este o veste excelenta.

Auchan este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata tara, cu zeci de locatii la nivel national, iar conform anuntului oficial, in toate dintre ele lucrurile revin la normal. Pana acum cei de la Auchan trebuiau sa limiteze programul magazinelor in functie de ratele de incidenta din fiecare localitate in parte, si desigur ca era inclusiv limitarea de circulatie pe timp de noapte care obliga magazinele sa inchida la, cel tarziu, ora 21:00.

Auchan: Schimbarea Oficiala de Ultima Ora pentru Magazine

Auchan revine acum la programul normal de pana la ora 22:00, iar asta pentru ca toti romanii pot circula in mod liber pe timpul noptii, astfel ca pot merge in oricare dintre magazinele sale si mai tarziu. Auchan anunta aceasta decizie ca una foarte naturala pentru ca era normal sa vedem aceasta schimbare facuta din moment ce restrictiile care au existat timp de atatea luni de zile au disparut ca prin minune la fel de usor precum au fost impuse.

Auchan va avea programul normal intre orele 08:00 – 22:00 pentru toate magazinele care sunt deschise in tara, si pentru cele care vor fi deschise de acum incolo in Romania. Vestea este una cat se poate de buna pentru romanii carora le place sa se plimbe noaptea, sau care nu au timp ziua sa mearga sa isi faca cumparaturile, ori pentru cei care prefera orele mai linistite in care magazinele nu sunt chiar atat de pline de oameni.

Auchan are detalii pe website-ul sau in legatura cu locatiile tuturor magazinelor din Romania, asa ca puteti descoperi care este cea mai apropiata locatie de voi.