Orange: Mesajul Oficial Neasteptat pentru Milioane de Romani

Orange fundal

Orange a publicat un mesaj oficial destul de surprinzator pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca el aduce in discutie ceva in jurul caruia au existat multe controverse in trecut. Mai exact, ca parte a campaniei sale de a convinge oamenii sa reduca consumul de energie, cei de la Orange le spun romanilor sa inchida aplicatiile pe care le lasa deschise in fundal in telefoanele pe care le folosesc deoarece ele consuma energie.

Orange vine cu un mesaj destul de interesant aici pentru ca el contrazice in totalitate ceea ce auzim de ani de zile de la companiile care produc iOS si Android, adica Apple si Google. Ambele spun ca n-ar trebui sa inchidem aplicatiile care raman in fundal deoarece ele sunt suspendate si reactivate in momentul in care le accesam iar, redeschiderea lor fiind facuta oricum mai rapid decat daca am inchide aplicatia in totalitate, si am redeschide-o.

Orange: Mesajul Oficial Neasteptat pentru Milioane de Romani

Orange are oarecum totusi dreptate cu ceea ce spune, iar asta pentru ca unele aplicatii nu sunt suspendate in totalitate cand raman in fundal, si mai preiau automat informatii de pe internet. Asta desigur ca genereaza consum de energie, si ne forteaza sa ne incarcam telefoanele mai des decat in mod normal, si Orange spune ca asta e rau pentru planeta, deci ar trebui sa renuntam la obiceiul de a tine aplicatiile deschise in fundal pe telefoane.

Orange vine cu o recomandare despre o non problema pentru vasta majoritate a oamenilor, care nici macar nu cred ca s-au gandit vreodata ca incarcarea telefoanelor mai mult, sau mai putin, saptamanal, poate afecta planeta. Realitatea este ca pentru omul obisnuit o recomandare de acest gen e cam inutila si impactul e oricum mare doar daca extrem de multi oameni fac asta, asa ca ramane la atitudinea voastra daca vreti sa contribuiti la salvarea planetei, sau nu.

Orange mai are si o varietate de alte recomandari pentru a proteja planeta, toate fiind disponibile direct pe website-ul sau pentru cei interesati sa le ia in considerare in viata de zi cu zi.