BCR Romania: Anunt Oficial foarte Important pentru Clienti

BCR Romania deschidere

BCR Romania a facut un anunt oficial foarte important pentru toti clientii din toata tara, iar daca te numeri printre ei, vorbim despre vesti grozave care ar trebui sa fie in atentia ta chiar acum. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat lansarea unui nou serviciu special pentru clientii din toata Romania care se numeste George Multibanking, iar menirea sa este de a face experienta clientilor bancii mai simpla, dar si mult mai buna, in final.

BCR Romania a decis sa ofere acest beneficiu foarte important pentru clientii sai din toata Romania deoarece el exista deja la alte banci, si era nevoie de implementarea sa inclusiv pentru utilizatorii George. BCR Romania spune ca prin intermediul George Multibanking, clientii sai din toata tara au optiunea de a vedea in aplicatia George informatii despre banii pe care-i au in conturile care exista la alte banci din Romania in momentul acesta.

BCR Romania: Anunt Oficial foarte Important pentru Clienti

BCR Romania a implementat practic sistemul open banking inclusiv pentru clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care oamenii au mai multe conturi la mai multe banci, si vor sa vada rapid ce sume au in toate. E un trend acum in randul bancilor sa ofere functii de acest gen pentru aplicatiile de internet banking, iar BCR Romania ofera doar ceea ce ar trebui in mod normal sa fie oferit de catre orice banca din Romania pentru clientii sai.

BCR Romania spune ca accesarea sectiunii George Multibanking din aplicatia George se face prin intermediul meniului de profil, acolo unde veti gasi o scurtatura de acces pentru Multibanking. Clientii din Romania pot mai apoi sa adauge conturile pe care le au la alte banci, iar aplicatia George a celor de la BCR Romania va afisa sumele de bani care sunt disponibile in respectivele conturi pentru romanii care au conturi la mai multe banci, si bani in ele.

BCR Romania ofera in mod gratuit aceasta optiune speciala pentru clientii care folosesc aplicatia George, asa ca ar fi bine sa profitati de ea pentru ca poate fi extrem de utila.