DIGI Romania: Beneficiul Surpriza pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania mobilitate

DIGI Romania este cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc, ceea ce n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare pentru cineva din moment ce vorbim despre o companie care a facut investitii substantiale in ultimii ani. Cei de la DIGI Romania au 18 milioane de clienti in toata Europa, peste 10 milioane doar in Romania, iar pentru aproape jumatate dintre ei ofera un beneficiu surpriza de care multi dintre clienti ar cam trebui sa profite daca vor.

DIGI Romania are o varietate de servicii pentru clientii din toata Romania, iar unele dintre ele sunt disponibile la pret redus doar pentru cei care mai au si alte servicii contractate. Astazi vorbim despre faptul ca in Romania clientii DIGI Romania care beneficiaza de servicii de internet fix se pot bucura inclusiv de servicii de internet mobil la pret redus, ceva ce nu toata lumea stie, dar ceva ce poate fi extrem de folos pentru clientii din toata tara acum.

DIGI Romania: Beneficiul Surpriza pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania le ofera romanilor posibilitatea de a lua stick-uri USB care le ofera acces la internet mobil oriunde sunt in tara, iar pretul pentru acestea este unul modic. Pretul este si mai mic daca vorbim despre cei care sunt clienti ai serviciilor de internet fix, astfel ca DIGI Romania le ofera clientilor si posibilitate de a testa internetul sau mobil, desi asta nu e tocmai ceva care sa convinga foarte multa lume ca ar si trebui sa il foloseasca prea mult.

DIGI Romania are o infrastructura mobila cu performante foarte slabe, astfel ca internetul mobil e ceva de urgenta cand nu exista alte solutii, si in aceste conditii se poate dovedi util pentru multi. DIGI Romania cere si foarte putini bani pentru serviciile pe care le ofera inclusiv pe partea de internet mobil, astfel ca oricine poate profita de ele pentru a avea parte de internet atunci cand nu are o conexiune fixa, sau alta mobila, la dispozitie.

DIGI Romania are toate detaliile despre acest beneficiu disponibile chiar acum pe website-ul sau pentru toti romanii care sunt interesati sa profite de tot in tara noastra.