Anunt al lui Valeriu Gheorghita privind Pandemia in Romania

Anunt Valeriu Gheorghita pandemie romania

Valeriu Gheorghita face un anunt foarte important cu privire la pandemia de Coronavirus din Romania, coordonatorul campaniei de vaccinare din tara noastra fiind increzator in faptul ca acum lucrurile sunt sub control in ceea ce priveste numarul zilnic de infectari.

Valeriu Gheorghita spune ca Romania este intr-o situatie foarte buna din punct de vedere epidemiologic si ca trebuie sa fim in continuare vigilenti pentru a ne proteja impotriva unei posibile cresteri masive a numarului de cazuri, sau sa vedem o situatie similara cu cea din vara anului 2020.

“Cred că situaţia intră într-o periodă de control din punct de vedere epidemiologic. Este important, repet, să menţinem acest control, pandemia nu a trecut şi oricând putem să avem derapaje dacă nu suntem atenţi la măsuri, la respectarea lor. Ceea ce mi se pare foarte important şi cred că acest mesaj trebuie înţeles, că da, suntem într-o situaţie bună din punct de vedere epidemiologic, dar trebuie să o menţinem şi să o consolidăm. Cum facem asta? Prin vaccinare, bineînţeles”