BCR Romania: Importanta Cerere Oficiala pentru Toti Clientii

BCR Romania evolutie

BCR Romania a publicat un nou anunt oficial care ii vizeaza pe clientii din toata Romania, si daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ce transmite banca pentru toata lumea chiar in acest moment. BCR Romania le transmite clientilor din toata tara ca ar trebui sa instaleze cea mai recenta versiune a aplicatiei George pentru iPhone si Android, ea venind cu o serie de imbunatatiri semnificative in raport cu versiunea anterioara disponibila in telefoane.

BCR Romania spune ca a actualizat aplicatia George pentru iPhone si Android la versiunea 21.10, aceasta fiind disponibila inca de saptamana trecuta pentru toata lumea prin App Store si Google Play Store. V-am vorbit despre ea zilele trecute, cand v-am spus care sunt noutatile majore pe care BCR Romania le ofera pentru toata lumea, si exista cateva surprize extrem de interesante care au menirea de a ne face experienta de folosire mult mai buna.

BCR Romania: Importanta Cerere Oficiala pentru Toti Clientii

BCR Romania le cere acum clientilor sa instaleze cea mai recenta versiune a aplicatiei George pentru a beneficia de schimbarile bune pe care le-a implementat, si desigur ca exista destule. Printre noutatile cele mai importante pentru Android se numara integrarea suportului pentru Google Pay, BCR Romania avand in sfarsit aceasta alternativa la platile cu telefonul, iar oricare dintre clientii sai poate profita de situatie pentru a plati mai usor.

BCR Romania a implementat deasemenea si posibilitatea de a lua imprumuturi mai usor, sau de a recupera username-ul in cazul in care l-ati pierdut, astfel ca vorbim despre vesti grozave acum. Cei de la BCR Romania actualizeaza in mod constant aplicatia George pentru a le oferi tuturor clientilor doar cea mai buna experienta posibila pe partea de internet banking, asa ca nu exista motive sa ignorati actualizarile care sunt disponibile acum.

BCR Romania va mai implementa schimbari bune pentru aplicatia George si in viitor, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize vor mai fi dezvaluite pentru toata lumea de catre banca in curand.