Kaufland: Mesajul Oficial, Ce Acorda Gratuit Clientilor Acum

Kaufland instelat

Kaufland incepe saptamana cu un nou mesaj oficial grozav pentru clientii din toata tara, mai exact lantul de hypermarket-uri le spune romanilor ce le da gratuit chiar din acest moment. Cei de la Kaufland i-au anuntat pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca saptamana aceasta a inceput o noua etapa a campaniei promotionale prin care ofera sute de vouchere de cumparaturi pentru cei care ajung zilnic in locatiile sale in aceasta perioada.

Kaufland le spune romanilor din toata tara faptul ca pot face in aceasta perioada cumparatui in toate hypermarket-urile sale din tara, si in baza bonurilor pe care le primesc pot sa se inscrie la concursul pe care-l organizeaza. Kaufland le ofera romanilor posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi daca achizitioneaza legume si fructe proaspete de la rafturile sale, iar sansele se dubleaza daca faceti si o poza cosului de cumparaturi.

Kaufland: Mesajul Oficial, Ce Acorda Gratuit Clientilor Acum

Kaufland promoveaza de ceva vreme produsele proaspete pe care le vinde in toata tara in momentul de fata, iar campania aceasta a fost initiata acum o saptamana de zile, urmand a se desfasura in 4 etape. Pentru inscriere la concurs, clientii celor de la Kaufland trebuie sa adune 5 stele in aplicatia speciala pentru Kaufland Card, fiecare dintre ele fiind acordata atunci cand se fac cumparaturi de 50 de LEI, deci la cumparaturi de 250 de LEI se acorda cele 5 stele.

Kaufland le permite clientilor sa se inscrie inca o data in concurs daca fac o poza cosului de cumparaturi si o trimit intr-o pagina dedicata, astfel dublandu-si sansele de a castiga unul dintre premii. Voucherele de 250 de LEi fiecare pe care Kaufland le ofera ne permit sa cumparam orice dorim din hypermarket-urile lantului, astfel ca vorbim despre vesti extrem de bune care ne permit sa primim gratuit beneficii grozave de care sa ne bucuram cu totii.

Kaufland desfasoara aceasta campanie pana la inceputul lunii iunie, asa ca aveti destul timp la dispozitie pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite acum pentru noi.