WhatsApp: Schimbarile Secrete pe care le Face in Telefoane

WhatsApp inactivitate

WhatsApp continua seria schimbarilor importante pe care le face pentru telefoanele iPhone si Android in aceasta perioada, iar astazi vorbim despre doua noi schimbari secrete care vor fi disponibile pentru noi. Mai exact, cei de la WhatsApp au inceput sa testeze in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android doua noi functii care urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a arhiva conversatiile cu anumite persoane, dar automat si pe cele inactive.

WhatsApp a creat aceasta functionalitate speciala pentru iPhone si Android in ideea de a ii ajuta pe utilizatorii din intreaga lume sa se bucure de o experienta mai buna de folosire a aplicatiei. Modificarea pe care WhatsApp o face in momentul de fata are menirea de a scoate din atentia noastra acele conversatii care sunt inactive de ceva vreme, sau acelea care sunt facute cu persoane cu care nu mai dorim sa comunicam in vreun fel prin platforma.

WhatsApp: Schimbarile Secrete pe care le Face in Telefoane

WhatsApp inactivitate conversatii

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata noua functionalitate, si puteti vedea ca exista o optiune care tine conversatiile arhivate chiar daca primim vreun mesaj nou in cadrul lor de la cineva. Cealalta optiune transfera in arhiva toate conversatiile care sunt inactive de o anumita perioada de timp, cei de la WhatsApp dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a mai elibera meniul de conversatii de acelea care chiar nu mai au ce cauta acolo pentru ca sunt vechi.

WhatsApp face aceste schimbari initial in telefoanele care au instalate versiunile beta ale aplicatiilor sale pentru ca ele trebuie verificate temeinic inainte de a putea fi oferite in mod public. WhatsApp incearca sa faca acest lucru pentru a scuti utilizatorii de probleme cu aceste functii in cazul in care ele nu pot fi folosite in mod corect, si e bine ca face asta pentru ca noi sa avem parte de cea mai buna experienta posibila atunci cand folosim aplicatia.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta schimbare, si o va implementa cat se poate de curand, asa ca va trebui sa avem rabdare pana cand totul va deveni disponibil.