Netflix: Doua Importante Trucuri Secrete de care Nu ai Stiut

Netflix descriere

Netflix are pentru milioanele de abonati din toata lumea o multitudine de functii care le permit sa urmareasca filmele, serialele, documentarele cu o experienta de utilizare buna, insa exista si cateva care nu sunt usor de descoperit. Vorbim despre trucuri secrete care va permit sa beneficiati de functii care desi sunt foarte usor de folosit, sunt implementate intr-un asemenea mod incat nu devin in mod automat si rapid vizibile pentru oricine.

Netflix le ofera, in primul rand, utilizatorilor sai posibilitatea de a beneficia de o descriere audio pentru continutul pe care il vad in mod normal pe televizoare, daca s-ar uita la ele. Daca va place totusi sa ascultati o descriere a filmelor, serialelor, documentarilor, din platforma Netflix, atunci aveti si aceasta optiune, dar ea este in principal disponibila in limba engleza, cea care este oricum folosita pentru majoritatea creatiilor disponibile in platforma acum.

Netflix: Doua Importante Trucuri Secrete de care Nu ai Stiut

Netflix are aceasta optiune disponibila pentru toate filmele si serialele chiar in meniul prin care putem alege ce fel de subtitrari dorim sa vede, sau in ce limb auzim toate conversatiile. Ideea din spatele uneia semenea functii speciale pentru Netflix e destul de interesanta, insa nu multi stiu de acest truc care ii ajuta, poate, sa asculte ceea ce se intampla intr-un film, sau serial, atunci cand nu pot efectiv sa se uite la toata actiunea care are loc in cadrul sau.

Netflix mai are un alt truc secret pentru abonatii din toata lumea, iar aici vorbim despre un formular special pe care oricine il poate folosi pentru a cere includerea de filme, seriale, documentare, in platforma. Cererile sunt trimise la Netflix prin formularul de pe website-ul sau, insa compania nu raspunde individual la cererile facute de catre abonati, asa ca nu va asteptati sa va spuna cineva ceva, desi e posibil sa apara continutul dorit in platforma.

Netflix are o multitudine de trucuri de care oricine poate profita, insa trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce spune platforma in email-uri, sau pe retelele de socializare.