Carrefour: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

Carrefour vidat

Carrefour a decis sa-si surprinda din nou clientii din Romania cu ceva gratuit de care ei pot beneficia chiar in momentul de fata in tara noastra, iar vestile sunt foarte bune pentru noi acum. Carrefour a initiat un nou concurs special prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga doua premii foarte interesante chiar acum, si mai jos puteti vedea exact ceea ce ne este oferit de catre marele lant de hypermarket-uri, daca dorim asta.

Carrefour le ofera clientilor din toata Romania surprizele gratuite doar daca isi fac cumparaturile din magazine sale si sunt deja inscrisi in Act for Good prin intermediul aplicatiei sale. Ei trebuie sa scaneze la casele de marcat din magazine codul de bare special pentru Act for Good, astfel ca daca nu faceti acest lucru, cei de la Carrefour nu va vor inscrie in cadrul competitiei care va permite sa castigati un aparat de vidat si un voucher de 500 de LEI.

Carrefour: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

Carrefour prezinta mai jos cele doua premii pe care le ofera pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, insa desigur ca exista mai multe detalii despre ambele in regulamentul oficial. Carrefour explica acolo si mecanismul prin care se pot inscrie clientii din toata Romania pentru a participa la aceasta promotie speciala si trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie acolo pentru a fi siguri ca nu ratati ocazia de a va inscrie in mod corect.

Carrefour va invalida orice fel de inscrieri care nu se fac in mod corect, iar asta in conditiile in care trebuie sa activati inclusiv Act for Good pentru a participa la aceasta promotie speciala. Carrefour incearca sa promvoeze Act for Good pentru a convinge oamenii sa doneze pentru cauzele nobile pe care compania le sustine, si ar fi bine sa va uitati la ceea ce inseamna acest program, si ceea ce poate el sa aduca pentru noi toti in momentul de fata.

Carrefour va mai organiza cu siguranta concursuri de acest gen, insa deocamdata aveti o perioada limitata de timp in care sa profitati de tot ceea ce este disponibil pentru noi.