Raed Arafat Prezent la Vaccinare in Mediul Rural in Weekend

Raed Arafat Vaccinare Mediul Rural Weekend

Raed Arafat va fi prezent al centre de vaccinare rurale in acest weekend, seful DSU urmand a imuniza oamenii ca parte a campaniei prin care inclusiv cei din aceste zone vor fi convinsi sa se imunizeze in numar cat mai mare in aceasta perioada.

Raed Arafat, conform prefecturii Mures, va fi prezent in localitatile Balauseri si Beica de Jos in zilele de sambata si duminica pentru a participa intre 10:00 si 16:00 la procesul de imunizare al oamenilor in corturi care vor fi puse la dispozitie de catre DSU.

“Sâmbătă și duminică, alături de domnul secretar de stat dr. Raed Arafat și o echipă de voluntari ai ISU Mureș și UPU SMURD Târgu Mureș, vom fi în localitățile Bălăușeri și Beica de Jos pentru a-i vaccina pe cei care nu au reușit până acum să ajungă la un centru de vaccinare. Vaccinarea se va face în centrul mobil de pregătire a populației și personalului de intervenție, pus la dispoziție de către DSU. Sâmbătă, 22 mai, între orele 10.00 – 16.00 vom fi în Bălăușeri, iar duminică, 23 mai, continuăm caravana vaccinării la Beica de Jos, în același interval orar. Mesajul meu pentru locuitorii din cele două comune, dar și pentru cei din comunele alăturate este unul simplu: sâmbătă și duminică ne vedem la vaccinare!”