LIDL Romania: Oficial, ce Acorda Gratuit Clientilor de Acum

LIDL Romania fotbal

LIDL Romania isi da clientii din romania pe spate cu un anunt care vine intr-un moment perfect si le aduce acestora gratuit ceva ce nu cred ca se asteptau prea multi sa primeasca in aceasta perioada. Mai exact, LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi gratuit in aceasta perioada o serie de premii care se potrivesc perfect cu Campionatul European de Fotbal care va incepe in data de 11 iunie la nivel european.

LIDL Romania desfasoara totul in toate magazinele sale din toata tara, astfel ca oricare dintre clientii sai poate primi gratuit tot ceea ce vedeti mai jos, totul fiind gandit pentru microbisti. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a primi gratuit 1000 de mingi de fotbal, sau 10 kit-uri de suporter care includ un videoproiector, un minicooler, dar si o boxa bluetooth pentru a asculta meciurile la calitate inalta.

LIDL Romania: Oficial, ce Acorda Gratuit Clientilor de Acum

LIDL Romania stie foarte bine cat de important este Campionatul European de Fotbal 2021 pentru multi dintre romani, astfel ca premiile pe care le ofera aici sunt perfect gandite pentru aceasta perioada. Pentru a avea sansa de a primi gratuit aceste premii, clientii LIDL Romania trebuie sa cumpere din magazine produse Heineken, Neumarkt sau Strongbow, si sa inscrie bonurile de cumparaturi pe un website special dedicat acestei campanii noi.

LIDL Romania combina deasemenea toata campania si cu LIDL Plus, deci e obligatoriu sa aveti un asemenea tip de card pentru a va putea inscrie, altfel inscrierea voastra va fi invalidata. Puteti face foarte rapid un card LIDL Plus la cei de la LIDL Romania pentru a va bucura de aceasta promotie grozava, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti avea sansa de a fi inscrisi in acest concurs special desfasurat in Romania de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania desfasoara toata aceasta promotie pana in data de 17 iunie, adica pana la cateva zile dupa ce incepe Campionatul European de Fotbal, astfel ca aveti timp limitat pentru a profita de toate aceste oferte speciale.