BANCA Transilvania: ATENTIE! Anunt Oficial, Clienti Afectati

BANCA Transilvania intrerupere

BANCA Transilvania a publicat un foarte important anunt oficial de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si daca te numeri printre ei, este imperios necesar sa stii ce se intampla. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania spun ca in cursul noptii de sambata spre duminica vor opri timp de o ora infrastructura care sustine functionalitatea cardurilor pentru plati si tranzactii, astfel ca nimeni nu le va putea folosi in acest interval in Romania.

BANCA Transilvania face din timp aceasta atentionare pentru ca toti clientii sai din Romania sa stie ce se intampla si sa fie pregatiti pentru momentul in care nu vor mai putea sa-si foloseasca cardurile. BANCA Transilvania spune ca intre orele 00:00 si 01:00 a zilei de 23 mai clientii din Romania nu vor putea folosi cardurile fizice, sau virtuale, pentru orice fel de tranzactiisi plati, deci daca veti fi printr-un club, restaurant, sau oriunde altundeva, stiti ce se va intampla.

BANCA Transilvania: ATENTIE! Anunt Oficial, Clienti Afectati

BANCA Transilvania spune ca va face o serie de actualizari pentru sistemele sale IT in baza carora este sustinuta aceasta functionalitate, astfel ca in final toata lumea ar trebui sa se bucure de o experienta mai buna. Desigur ca totul depinde de felul in care se vor desfasura actualizarile software, sau hardware, pe care cei de la BANCA Transilvania le vor face, iar asta pentru ca e posibil oricand sa apara probleme si perioada de indisponibilitate sa fie prelungita.

BANCA Transilvania nu face foarte des lucrari de mentenanta pentru infrastructura IT in baza careia functioneaza serviciile sale, astfel ca problemele de acest gen apar destul de rar. Totusi, e bine sa stiti ce se va intampla la noapte cu sistemele BANCA Transilvania, iar asta pentru ca in aceasta perioada exista multa lume care se bucura de libertatea de noapte si va fi mult mai activa decat in mod obisnuit, deci vor fi destui oameni afectati de situatie.

BANCA Transilvania probabil ca nu va anunta ceva dupa finalizarea procesului de actualizare a sistemelor sale, asa ca daca totul va functiona normal, ar trebui sa se intample in mod automat.