Samsung GALAXY Note 21 este Confirmat Oficial pentru Lansare

Samsung GALAXY Note 21 confirmat

Samsung GALAXY Note 21 este confirmat oficial pentru lansare de catre compania Samsung, ea dezvaluind existenta noului telefon si intentia de a-l pune in vanzare prin lansarea unui nou magazin. Mai exact, cei de la Samsung au decis sa instaleze pe fatada unui magazin, care a fost recent deschis, o creatie de arta care include o varietaet de telfeoane care au fost lansate pana acum, insa printre ele se numara si denumirea Samsung GALAXY Note 21.

Samsung GALAXY Note 21 a fost unul dintre telefoanele Samsung care nu era zvonit ca fiind printre cele care urmeaza sa fie lansate pentru clienti in cursul acestui an, dar se pare ca planurile ar fi altele. Chiar daca Samsung a decis sa lanseze seria GALAXY S21 mai devreme decat de obicei, se pare totusi ca lansarea Samsung GALAXY Note 21 nu va avea loc atat de devreme, dar ar urma sa aiba loc, facand uitate zvonurile care spuneau ca seria nu va exista.

Samsung GALAXY Note 21 este Confirmat Oficial pentru Lansare

Samsung GALAXY Note 21 confirmat lansare

Samsung GALAXY Note 21 nu are deocamdata dezvaluit mai nimic in legatura cu ceea ce ar trebui sa aduca nou in comparatie cu seria de anul trecut, iar asta a contribuit la teoriile conform caruia nu ar urma sa fie lansat. Ei bine, cei de la Samsung pun capat acestor zvonuri si dau foarte clar de inteles ca Samsung GALAXY Note 21 va fi intr-adevar lansat, doar ca din nou raman multe intrebari cu privire la ceea ce va aduce efectiv pentru noi cand va ajunge.

Samsung GALAXY Note 21 ar putea fi lansat pentru toata lumea undeva prin vara anului acesta, probabil in august, atunci cand se lanseaza de obicei telefoanele din aceasta serie. Desigur ca deocamdata nu exista niciun fel de detaliu cu privire la planul real al celor de la Samsung vis-a-vis de Samsung GALAXY Note 21, insa asa s-a intamplat in anii trecuti cu telefoanele din aceasta serie, si cam la acelasi lucru ne asteptam si acum in ceea ce il priveste.

Samsung GALAXY Note 21 ar putea fi si mai scump decat modelele puse pana acum in vanzare de catre Samsung, dar asteptam mai multe detalii in urmatoarele saptamani vis-a-vis de serie.