Vodafone: Decizia Oficiala, ce le Acorda Gratuit Clientilor

Vodafone oscar

Vodafone incheie saptamana lucratoare cu o veste grozava pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care foarte multi ar putea beneficia. Mai exact, pentru cei care sunt cinefili, Vodafone a pregatit un nou concurs care are drept premiu o tableta de la Huawei, si clientii se pot inscrie foarte usor pentru a castiga un produs care le poate fi de mare ajutor, inclusiv sa vada filmele transmise prin Vodafone TV.

Vodafone nu e la prima decizie de acest gen, iar asta pentru ca am mai vazut cateva initiative similare ale companiei in perioada recenta, inclusiv cu acelasi tip de premiu oferit pentru clienti. O tableta Huawei MediaPad T5 este oferita gratuit de catre Vodafone pentru clientii romani, iar asta daca ei raspund in mod corect la o intrebare care are legatura cu filmul The Ravenant, unul care a fost foarte popular cu destui ani in urma, dupa cum unii dintre voi stiti deja.

Vodafone: Decizia Oficiala, ce le Acorda Gratuit Clientilor

Vodafone le cere clientilor din toata Romania sa ii spuna cate oscar-uri a castigat filmul The Ravenant dupa ce a fost lansat, si totul direct in postarea de mai jos de pe pagina de socializare Facebook. Fix aceeasi metoda de participare a fost impusa de catre Vodafone si in cazul concursului anterior, deci nu voribm despre nimic 100% nou facut de catre companie in momentul de fata, asa ca daca ati participat atunci, stiti si ce se intampla acum.

Vodafone surprinde totusi cu decizia de a continua aceasta serie de concursuri pe care le desfasoara in Romania, dar ele fac parte din promovarea abonamentelor sale de televiziune. Vodafone a finalizat anul trecut achizitia UPC in Romania, si de atunci promoveaza in mod constant abonamentele de televiziune pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, asa ca e posibil sa mai vedem concursuri de acest gen in curand.

Vodafone desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa cum s-a intamplat si cu cel anterior, asa ca stiti la ce sa va asteptati din acest punct de vedere.