WhatsApp: Oficial, Schimbare cu Impact pe Miliarde de Oameni

WhatsApp conditionare

WhatsApp a facut in secret o extrem de importanta schimbare care are impact pentru miliarde de oameni din intreaga lume, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in atentia tuturor celor care folosesc aplicatia in momentul de fata. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa amane data pana la care trebuie acceptati in mod obligatoriu noii termeni si conditii de folosire a aplicatiei, noua data stabilita de catre companie fiind cea de 19 iunie.

WhatsApp surprinde pe toata lumea cu aceasta noua decizie oficiala pe care a luat-o pentru miliarde de utilizatori din toata lumea, iar asta pentru ca nu este prima, si trebuia sa fie ultima. WhatsApp a aplicat in ianuarie o amanare care s-a “intins” pana la data de 15 mai, iar acum aplica o alta amanare care extinde cu inca peste o luna de zile termenul pana la care trebuie acceptati noii termeni si conditii de utilizare pentru aplicatia dedicata iPhone si Android.

WhatsApp: Oficial, Schimbare cu Impact pe Miliarde de Oameni

WhatsApp conditionare folosire

WhatsApp a spus ca va restrictiona accesul la aplicatia sa pentru oricati dintre miliardele de oameni care nu accepta noii termeni si conditii de folosire pentru aplicatie, insa iata ca in final decide sa actioneze altfel. WhatsApp le mai ofera ragaz utilizatorilor pana pe 19 iunie pentru a accepta acest noi termeni si conditii, iar cel putin unii dintre cei care folosesc aplicatia in momentul de fata au posibilitatea de a nu accepta deocamdata noile conditii impuse de catre aplicatie.

WhatsApp vrea sa oblige cat mai multi oameni sa accepte noii sai termeni si conditii de utilizare pentru aplicatia de mesagerie astfel incat sa poata transfera mai usor datele pentru a le folosi oricum doreste. Pana acum s-a lovit de un refuz furibund al utilizatorilor care nu vor sub vreo forma sa accepte ceea ce compania vrea sa le impuna, astfel ca n-ar fi exclus ca WhatsApp sa extinda iar termenul de acceptare pentru acesti noi termeni si conditii.

WhatsApp nu a spus deocamdata nimic oficial in legatura cu aceasta amanare, si e posibil nici sa nu o faca avand in vedere ca a aplicat deja o amanare pentru oameni.