Guvernul Romaniei Participa la Campania de Vaccinare din Tara

Guvernul Romaniei Participa la Campania de Vaccinare din Tara

Guvernul Romaniei participa in acest weekend la campania de vaccinare din toata tara, membrii executivului incercand sa ii faca pe romani sa aiba incredere in vaccinurile folosite, raspunzandu-le si la orice fel de intrebari au vis-a-vis de procesul de vaccinare.

Guvernul Romaniei incearca sa creasca interesul romanilor vis-a-vis de vaccinare dupa ce in ultima perioada numarul celor care au fost imunizati cu prima doza a scazut simtitor, si pare sa fie intr-o continua scadere, din pacate pentru noi.

“Astăzi tot Guvernul a mers în țară pentru a susține campania de vaccinare. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru demersul lor! Oamenii trebuie să știe că acest Guvern face tot ce se poate pentru a duce vaccinarea cât mai aproape de oameni.

Eu am fost la centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan din Capitală. Felicitări pentru organizare! Simplu și rapid! Am vorbit cu persoane care s-au vaccinat cu Pfizer si AstraZeneca. Oamenii sunt optimiști, românii vor revenirea la normalitate. Iar eu am încredere în români și sunt optimist! Hai că se poate!”