Mesajul lui Raed Arafat catre Milioane dintre Romani (VIDEO)

Mesajul Raed Arafat vaccinare rurala

Raed Arafat are un mesaj extrem de important pentru milioane de romani din toata tara, seful DSU transmitandu-l ca parte a caravanei de vaccinare pe care DSU a trimis-o in comuna Balauseri pentru imunizarea localnicilor cu serul Pfizer BioNTech.

Raed Arafat le spune romanilor sa ii ajute pe batrani sa se imunizeze pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili care au nevoie de vaccin in momentul de fata, si este foarte important ca inclusiv persoanele din mediul rural sa fie protejate in fata virusului.

“Vaccinarea în mediul rural, un obiectiv prioritar al campaniei de imunizare
Șeful Departmentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, însoțeste caravana mobilă SMURD în acțiunea de vaccinare organizată în sprijinul comunităților rurale din județul Mureș.

Prima oprire este în comuna Bălăușeri, unde încă de dimineață cei care au dorit să se vaccineze au fost aduși cu microbuzele IGSU la acest centru mobil, unde sunt active 4 fluxuri de vaccinare.
În doar câteva ore, peste 90 de persoane au primit vaccinul de la compania BioNTech Pfizer.

Alături de echipa medicala formată din medici, asistenți, voluntari ai UPU-SMURD Târgu Mures și instructorii centrului de formare a paramedicilor SMURD, dr. Arafat a dorit să vaccineze localnicii bucuroși de această oportunitate care sa le ofere mediul favorabil și sigur către normalitate.
Activitatea va continua mâine, în comuna Beica de Jos, în intervalul orar 10.00-16.00. Toți cei care doresc să se vaccineze sunt așteptați la caravana SMURD, doar cu buletinul.”