Netflix: Decizia Importanta care ia Oamenii prin Surprindere

Netflix jocuri

Netflix a luat o decizie extrem de importanta care surprinde foarte multa lume din foarte multe puncte de vedere, iar asta in conditiile in care platforma are in ultima perioada succes tot mai mare. Netflix este o platforma de streaming video la cerere, insa ambitiile sale merg mult mai departe de atat, astfel ca in perioada aceasta compania cauta sa faca trecerea spre productia de jocuri, asa ca este in cautarea unui lider pentru o divizie care le va dezvolta.

Netflix, conform unor informatii venite de la surse din interiorul companiei, este de ceva vreme in cautarea unui om care sa se ocupe de aceasta initiativa pe care compania americana vrea sa o faca si profitabila. Se pare ca Netflix a discutat chiar cu unii oameni din echipele de conducere ale unor vechi companii care dezvolta jocuri, insa pana acum nu s-ar fi luat o decizie cu privire la omul care ar urma sa conduca noua aventura in care intra compania.

Netflix: Decizia Importanta care ia Oamenii prin Surprindere

Netflix ar avea in vedere sa le ofere abonatilor sai posibilitatea de a cumpara un abonament lunar care sa le ofere acces la o serie de jocuri pe care compania le pune la dispozitie, proiectul fiind similar cu Apple Arcade. Netflix nu a negat ca este interesata sa intre in lumea producatorilor de jocuri, dar de ani de zile se tot vorbeste despre interesul sau vis-a-vis de asemenea produse, insa pana acum nimic nu s-a transformat in realitate.

“Membrii noștri apreciază varietatea și calitatea conținutului nostru. Acesta este motivul pentru care ne-am extins continuu oferta – de la seriale la documentare, filme, originale în limba locală și reality-tv. Membrii se bucură, de asemenea, să se angajeze mai direct cu poveștile pe care le iubesc – prin spectacole interactive precum Bandersnatch și You v. Wild, sau jocuri bazate pe Stranger Things, La Casa de Papel și To All the Boys. Așadar, suntem încântați să facem mai mult cu divertismentul interactiv.”

Netflix cauta de ceva vreme sa puna la dispozitie abonatilor sai si alte produse separat de filmele si serialele pe care toata lumea le iubeste deja, iar cautarile sale ar putea avea succes la un moment dat. Intre timp, cei de la Netflix se concentreaza sa produca filme, seriale, documentare, desene animate, etc, in valoare de pana la 20 de miliarde de dolari anual, o suma uriasa, iar daca va face si jocuri, atunci o parte din bani vor fi directionati acolo.

Netflix va anunta oficial ca face si jocuri in momentul in care va considera ca este oportun sa faca acest lucru, insa deocamdata aflam despre initiativele sale doar din zvonuri.