WhatsApp: 3 Trucuri Secrete din Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp golire

WhatsApp este o aplicatie complexa folosita de miliarde de utilizatori cu telefoane iPhone si Android in intreaga lume, compania din spatele sau oferind in mod constant functii noi pentru toata lumea. Avand in vedere multitudinea de functii pe care WhatsApp le are, nu toata lumea stie de ce anume beneficiaza cand foloseste aplicatia, astfel ca unele dintre trucurile disponibile pentru ea sunt descoperite de catre multi oameni destul de tarziu.

WhatsApp are trei trucuri care sunt secrete pentru unii, obisnuite pentru altii, dar trei trucuri despre care oricine ar trebui sa stie pentru ca oricare dintre ele se poate dovedi a fi extrem de util pe iPhone sau Android. Vorbim despre trucuri care au in vedere conversatiile si felul in care le putem controla de pe telefoanele noastre, WhatsApp implementand aceste functii special pentru a ne oferi mai mult control asupra modului in care pastram mesajele din toate conversatiile.

WhatsApp: 3 Trucuri Secrete din Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp golire conversatii

WhatsApp are in primul rand o functie care ne permite sa exportam conversatii, acestea putand fi salvate in telefoane, sau trimise prin email pentru a avea un istoric a ceea ce s-a discutat intr-o conversatie, sau alta. Aceasta functie este legata de o alta din cadrul WhatsApp care ne permite ca dintr-o singura apasare de buton sa stergem toate conversatiile noastre, pentru a scapa rapid de toate mesajele si de aceea e util sa exportati in prealabil ce va intereseaza.

WhatsApp a implementat deasemenea si o optiune de a arhiva toate conversatiile pe care le avem in conturile noastre, ele nefiind sterse, ci doar salvate intr-o sectiune speciala numita arhiva. Pentru aceasta functionalitate va fi implementata in viitor o alta care nu va mai scoate acele conversatii din arhiva, si le va tine ascunse de noi, indiferent cate mesaje mai vin prin ele, si aceasta este o veste grozava pentru miliarde de utilizatori ai iPhone si Android.

WhatsApp mai are si multe, multe, alte trucuri grozave care sunt secrete pentru foarte multe persoane, dar care sunt deasemenea si extrem de utile pentru cei care afla despre existenta lor.