WhatsApp: ATENTIE! Schimbarea Secreta Aduce o Mare Problema

WhatsApp vizibilitate

WhatsApp are facuta o schimbare secreta de catre compania americana, iar pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume ea aduce si o problema extrem de serioasa de care ei se plang. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa schimbe in versiunea pentru Android locatia in care sunt salvate orice fel de imagini, clipuri video, etc, astfel ca foarte multa lume nu mai vedea aceste fisiere dupa ce fusesera salvate in prealabil prin aplicatie.

WhatsApp a facut aceasta schimbare fara sa spuna cuiva ceea ce face, insa din pacate a si dat peste cap foarte multe telefoane pentru ca oamenii nu stiau unde sa isi mai caute continutul multimedia. Se pare ca WhatsApp creeaza un fisier special care are denumirea “.nomedia” in momentul in care muta continutul multimedia din vechiul folder in care era salvat in cel nou, astfel ca oamenii nu mai pot vedea fisierele in aplicatia pentru poze si video.

WhatsApp: ATENTIE! Schimbarea Secreta Aduce o Mare Problema

WhatsApp nu a oferit si explicatii pentru modul prin care pot fi readuse la normal lucrurile in ceea ce priveste vizibilitatea pozelor si clipurilor video, dar exista totusi o rezolvare pentru toata lumea. Mai exact, in cadrul aplicatiei WhatsApp exista in sectiunea de setari o functie speciala numita “Media Visibility”, iar activarea sa va permite vizualizarea pozelor si clipurilor video in aplicatia nativa a Android care ne permite sa vedem in mod obisnuit aceste fisiere din dispozitive.

WhatsApp nu vorbeste absolut deloc despre aceasta rezolvare, insa daca o incercati, veti vedea ca ea functioneaza, iar din acel punct nu trebuie decat sa va bucurati de continutul vostri. WhatsApp stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor pentru a vedea acest continut fara batai de cap in cadrul aplicatiei native a Android pentru vizualizarea sa, astfel ca ar fi bine sa activati acea functie pentru a va bucura de ceea ce era disponibil si in trecut.

WhatsApp face schimbari in mod constant pentru aplicatia sa, iar cele care sunt realizate in secret, la fel precum cea de acum, pot aduce probleme mari pentru oameni, dar care pot fi rezolvate totusi relativ usor.