DIGI Romania: Milioane de Clienti Vizati de un Anunt Oficial

DIGI Romania competitii

DIGI Romania a publicat un important anunt oficial pentru milioane de clienti din toata Romania, si vorbim despre vesti grozave care ar trebui sa fie in atentia oamenilor din toata tara. Cei de la DIGI Romania au milioane de abonati pentru serviciile de televiziune in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei anunta faptul ca a licentiat drepturile de a retransmite meciurile din LaLiga pana in anul 2024, adica inca aproape 3 ani de transmisiuni pentru noi.

DIGI Romania stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa urmareasca tot ceea ce este transmis de catre canalele sale de televiziune DIGI Sport din LaLiga, astfel ca decizia e una normala. DIGI Romania transmite o foarte mare parte dintre meciurile din LaLiga in fiecare an, si o face nu doar pentru canalele de televiziune SD si HD, ci inclusiv in format 4K prin postul de televiziune DIGI 4K, destui abonati avandu-l activ in acest moment.

DIGI Romania: Milioane de Clienti Vizati de un Anunt Oficial

DIGI Romania a pus foarte mare accent pe transmisiunile sportive cu ale sale canale DIGI Sport, ele avand un numar mare de urmaritori in intreaga tara, iar asta pentru ca transmit ceea ce isi doresc romanii, LaLiga are unele dintre cele mai impresionante meciuri dintre toate ligile de fotbal din Europa, astfel ca a transmite meciurile de acolo n-ar trebui sa fie vreo surpriza pentru vreunul dintre clientii DIGI Romania, mai ales ca asta se intampla de ceva vreme deja.

DIGI Romania transmite inclusiv meciurile din alte ligi profesioniste de fotbal, si desigur ca oricine poate sa vada inclusiv partidele de fotbal din Europa League si Champions League. DIGI Romania vrea sa le ofere romanilor o multitudine de motive pentru a continua sa urmareasca posturile de televiziune, si cel mai probabil vom mai vedea anunturi cu privire la competitiile sportive pe care grupul de telecomunicatii le transmite.

DIGI Romania ofera posibilitatea de a activa cateva tipuri de abonamente de televiziune pe care clientii din Romania, fiind in momentul de fata lider in acest segment de servicii.