Kaufland: Anuntul Oficial, ce da Gratuit pentru Orice Romani

Kaufland tombola

Kaufland incepe saptamana cu o noua veste grozava pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca ei inca primesc gratuit ceva de care pot profita chiar in acest moment. Mai exact, cei de la Kaufland au initiat acum mai bine de doua saptamani de zile o campanie speciala prin care le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de LEI fiecare daca isi fac cumparaturile in oricare dintre magazinele sale.

Kaufland stie cum sa ii rasplateasca pe clientii sai din toata Romania, iar ceea ce anunta acum este fix acest lucru pentru ca vorbim despre vesti grozave care vizeaza clientii sai din toata tara. Kaufland ofera 2000 de vouchere in valoare de 250 de LEI fiecare, iar ieri a inceput cea de-a treia runda a campaniei promotionale prin care ofera aceste vouchere pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa profite de promotia care este oferita chiar acum.

Kaufland: Anuntul Oficial, ce da Gratuit pentru Orice Romani

Kaufland tombola stele

Kaufland le cere clientilor sa adune 5 stele facand cumparaturi in magazinele sale din tara, iar stelele sunt acordate pentru cumparaturi de minim 50 de LEI in care sunt incluse si fructe, legume, carne, sau produse de la brutarie. Fiecare client care aduna 5 stele intra automat in tragerea la sorti pentru un voucher in valoare de 250 de LEI pe care Kaufland il ofera, promotia fiind valabila saptamana aceasta, insa si saptamana viitoare, dupa care va expira.

Kaufland nu le permite celor fara 5 stele adunate in cadrul acestei campanii sa se inscrie in tragerea la sorti pentru a putea castiga unul dintre voucherele in valoare de 250 de LEI pe care le ofera. Dupa ce obtineti cele 5 stele sunteti in mod automat inscrisi in cadrul promotiei pentru a castiga voucherele de 250 de LEI, acestea putand fi folosite pentru cumparaturi in cadrul magazinelor sale, insa numai daca aveti si un Kaufland Card emis de catre Kaufland.

Kaufland va incheia promotia aceasta la finalul saptamanii viitoare, deci mai aveti destul timp la dispozitie pentru a profita de ea si de a cumpara produsele pe care le doriti.