BCR Romania: Alerta Oficiala Transmisa Tuturor Clientilor

BCR Romania pericol

BCR Romania a emis o alerta extrem de importanta pentru clientii sai din toata tara, iar mesajul pe care il transmite este extrem de serios si trebuie avut in vedere de catre toata lumea. Mai exact, cei de la BCR Romania prezinta mai jos cateva dintre mesajele frauduloase care sunt distribuite fara oprire in cadrul retelelor de socializare din Romania pentru a-i pacali pe clientii care-i folosesc serviciile, si a le fura datele, apoi inclusiv banii.

BCR Romania emite de ceva vreme atentionari pentru clientii din toata Romania cu privire la aceste probleme care devin tot mai serioase si risca sa afecteze un numar foarte mare de persoane. BCR Romania stie foarte bine cat de multe probleme pot avea clientii daca le sunt furati banii din conturi, si cat de greu pot fi ei recuperati chiar daca oamenii isi dau seama la timp ce se intampla si impiedica furturile in sume foarte mari din conturile lor.

BCR Romania: Alerta Oficiala Transmisa Tuturor Clientilor

BCR Romania vorbeste mai jos despre email-uri care sunt trimise folosindu-se imaginea sa, sau imaginea bancii din Costa Rica, a careui acronim este tot BCR, dar identitatea vizuala e diferita. Email-urile de mai jos sunt trimise catre clientii BCR Romania carora li se spune ca le-a fost inchis contul, cardul, etc, si ca trebuie sa ia actiuni pentru a le reactiva, acestea presupunand in general renuntarea la anumite date personale ale oamenilor.

BCR Romania incearca sa ii invete pe romani cum sa depisteze din timp o astfel de frauda pentru a nu ajunge in situatia de a avea datele furate, si mai rau, sa ramana fara bani in conturile personale. BCR Romania incearca sa ii si ajute pe romanii care au fost pacaliti prin campanii de acest gen, insa din pacate nu intotdeauna se reuseste rezolvarea problemelor la timp, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla, si sa nu va lasati pacaliti.

BCR Romania are si pe website-ul sau exemple de atacuri de acest gen, asa ca puteti gasi si acolo informatii relevante care va pot ajuta sa va protejati in aceasta perioada de orice fel de atacuri similare.