Vodafone: Vestea Grozava pentru Clientii Romani cu Telefoane

Vodafone actualizari

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, iar pentru clientii sai are o veste grozava despre care foarte multi ar trebui sa stie in momentul de fata. Mai exact, cei de la Vodafone le transmit clientilor din Romania ca aplicatia pentru dispozitivele lor a fost actualizata, o noua versiune fiind disponibila cu imbunatatiri atat pentru telefoanele care au sistem de operare iOS, cat si pentru cele cu Android.

Vodafone spune ca a imbunatatit performantele generale ale aplicatiei sale, dar si ca a rezolvat o serie de probleme care au fost raportate de catre cei care o folosesc in mod constant. Separat de acestea, cei de la Vodafone le recomanda clientilor sa isi actualizeze in mod constant aplicatia, si sa activeze actualizarile automate pentru aceasta astfel incat sa aiba mereu cea mai recenta versiune instalata in propriile telefoane, cu toate noutatile implementate in mod oficial.

Vodafone: Vestea Grozava pentru Clientii Romani cu Telefoane

Vodafone a creat aplicatia sa pentru a le permite clientilor sa isi administreze serviciile de care beneficiaza de la companie direct de pe telefoane, fara a mai fi nevoie sa intre in website-ul sau. Aplicatia ofera o varietate de facilitati, inclusiv posibilitatea de a activa noi servicii, dar si de a extinde accesul clientilor Vodafone catre Vodafone TV, asa ca e bine sa o folositi pentru a va putea bucura de tot ceea ce ofera operatorul pe partea de servicii.

Vodafone a implementat deasemenea in aplicatia sa inclusiv o functionalitate speciala ca parte a programului Vodafone Club, prin acesta oferind o varietate de reduceri speciale pentru clienti. Acestea sunt oferite pentru perioade limitate de timp de catre cei de la Vodafone in toata Romania, si oricine poate profita de oferte pentru a cumpara diverse produse, sau servicii la pret promotional, totul pentru perioade limitate de timp.

Vodafone actualizeaza in mod constant aplicatia sa pentru iPhone si Android, asa ca recomandarea de a avea actualizarile automate activate e una de care clientii ar trebui sa tina cont.