WhatsApp: Trucul Secret de care Aveai Nevoie pentru Telefon

WhatsApp transcriere

WhatsApp are un nou truc secret dezvaluit pentru utilizatorii din intreaga lume, si e ceva de care multa lume avea nevoie, dar care ajunge in atentia multora abia in momentul de fata. Mai exact, utilizatorii WhatsApp din intreaga lume au acum pare de posibilitatea de a transcrie mesajele vocale primite in telefoane multumita unei aplicatii speciale care este oferita pentru telefoanele cu sistem de operare Android in momentul de fata, si ea e foarte utila.

WhatsApp ar trebui sa aiba oferita si in mod oficial o functie de acest gen, insa pana in momentul respectiv, puteti folosi aplicatia Transcriber for WhatsApp pentru a transcrie mesajele vocale primite de la prieteni. Aplicatia poate fi extrem de utila pentru cei care primesc mesaje vocale pe care nu le pot asculta la un moment dat, si pentru care au nevoie de o transcriere, iar cum WhatsApp nu ofera aceasta functionalitate in mod standard, iata ca exista si o alternativa pentru ea.

WhatsApp: Trucul Secret de care Aveai Nevoie pentru Telefon

WhatsApp transcriere conversatii

WhatsApp nu sustine aplicatiile de acest gen, mai ales ca aceasta foloseste un serviciu extern pentru a transcrie conversatiile oamenilor, deci informatiile din ele ajung si pe la terte persoane. Asta inseamna ca trebuie sa fiti constienti de faptul ca e posibil ca informatii personale, intime, etc, sa ajunga la ochii, sau urechile altor persoane, dar din moment ce WhatsApp nu ofera o functie de acest gen, aplicatia Transcriber for WhatsApp e singura solutie pe care o aveti la dispozitie.

WhatsApp nu a dat vreodata de inteles ca ar vrea sa ofere o asemenea functie pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca acest truc este oferit doar pentru cei cu Android care sunt dispusi sa si renunte la intimitate. E clar ca nu toata lumea va fi de acord sa foloseasca o aplicatie terta pentru WhatsApp care sa le transcrie mesajele, insa chiar si asa vor fi destui oameni care vor fi dornici sa o foloseasca pentru a benficia de functionalitate.

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, iar peste 1 miliard de ei folosesc telefoane cu Android, deci ar putea folosi fara prea mari probleme si aceasta aplicatie.