Netflix: Vesti Grozave pentru Sutele de Milioane de Abonati

Netflix reinceput

Netflix are peste 200 de milioane de abonati in intreaga lume in momentul de fata, o cifra cu adevarat impresionanta, iar pentru toti dintre ei vin vesti grozave in momentul de fata, indiferent unde s-ar afla. Mai exact, cei de la Netflix par sa fi reintrat in normal cand vine vorba despre productia de filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, ceea ce reprezinta o veste excelenta pentru oricine are un abonament pentru a vedea continutul din platforma.

Netflix a evitat sa faca vreun anunt oficial cu privire la acest lucru, insa este cat se poate de clar faptul ca situatia s-a schimbat radical in ceea ce priveste felul in care functioneaza platforma acum. Numarul mare de filme, seriale, documentare care sunt programate pentru lansare deja, sau care au intrat in productie sugereaza faptul ca activitatea companiei americane a reveni la normal din cam toate punctele de vedere in momentul de fata, ceea ce e o veste grozava.

Netflix: Vesti Grozave pentru Sutele de Milioane de Abonati

Netflix a anuntat ca vrea sa investeasca 20 de miliarde de dolari in continut anul acesta pentru abonatii din intreaga lume, o suma colosala care are menirea de a aduce mai multe titluri in platforma sa. Avand in vedere ca lucrurile par sa fi revenit la normal, e de urmarit ceea ce se va intampla in cursul urmatoarelor luni pe masura ce si mai multe locatii pentru filmari vor deveni disponibile pentru Netflix, care are si apetit mare pentru productie.

Netflix a avut anul trecut probleme extrem de mari cu productia de continut nou din cauza restrictiilor aduse de pandemia de Coronavirus, insa in 2021 lucrurile se imbunatatesc radical. Acum cei de la Netflix au mai multe optiuni in ceea ce priveste crearea de continut pentru abonatii din intreaga lume, iar peste vara probabil ca va demara si mai multe productii inainte ca un nou val de infectari sa loveasca intreaga lume, asa cum s-a intamplat in 2020.

Netflix a programat pentru 2021 mai multe productii importante pentru abonatii din toata lumea, dar si continut in numar mai mare, iar evolutia pandemiei va determina cum se vor desfasura lucrurile.