BANCA Transilvania: Oficial, Anunt Important pentru Clienti

BANCA Transilvania pierdere

BANCA Transilvania transmite un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania, si asta in conditiile in care unii dintre ei fac o greseala care poate aduce probleme foarte mari. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le recomanda clientilor din toata Romania ca atunci cand nu mai gasesc un card bancar prin casa, sau oriunde l-ar tine, sa il blocheze imediat pentru a nu exista riscul ca acesta sa fie furat si folosit de catre hoti.

BANCA Transilvania vine cu acest mesaj pentru ca e nevoie ca toti clientii sai sa stie cum sa reactioneze in momentul in care o problema de acest gen apare, si dula cum prea bine stiti, nu e ceva cu samse mici de a se intampla. Oricand putem pierde un card bancar, insa pentru a evita situatia in care el ar putea fi furat, e bine sa il blocam rapid prin BT Visual Help, sau aplicatia BT Pay, astfel incat sa fie imposibile retragerile de bani, sau tranzactiile.

BANCA Transilvania: Oficial, Anunt Important pentru Clienti

BANCA Transilvania nu spune asta, dar daca un card este blocat de catre client, indiferent prin ce metoda, in momentul in care se incearca folosirea sa la un bancomat, el va fi automat retinut in aparat. In cazul tranzactiilor online, sau a platilor standard, acesta vor fi refuzate, deci nu va exista o situatie in care cineva sa poata folosi acel card pentru a ne cheltui banii fara ca noi sa stim acest lucru, si asta este foarte important, pana la urma.

BANCA Transilvania spune ca prin BT Visual Help putem reemite un card bancar, insa acelasi lucru poate fi facut inclusiv prin BT Pay, daca aveti aplicatia instalata deja in dispozitivele voastre. Practic, avem la indemana mai multe optiuni pentru a face tot ceea ce este posibil pentru a bloca, sau reemite, un card de la BANCA Transilvania, si daca va aflati intr-o situatie in care aveti nevoie de asa ceva, ar fi bine sa profitati de tot pentru a nu avea probleme.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre toate aceste procese direct pe website-ul sau, sau in oricare dintre agentiile pe care le are acum in toata Romania.