Netflix: Vestea Oficiala care va Bucura Milioane de Abonati

Netflix casuta

Netflix a facut un anunt oficial care vine sa bucure milioane, peste milioane, de oameni din intreaga lume, iar asta in conditiile in care ei asteapta de ceva vreme vesti in legatura un serial favorit. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat in sfarsit cand intentioneaza sa lanseze partea a 5-a a Casa del Papel, Money Heist, un serial care s-a dovedit a fi foarte popular in randul abonatilor din intreaga lume, iar acum stim cand trebuie sa ii asteptam aparitia.

Netflix prezinta mai jos exact ceea ce milioane de abonati din toata lumea asteptau de cateva luni de zile, si multumita dezvaluirilor de acum vedem ca pe 3 septembrie si 3 decembrie vor veni cele doua volume ale partii a 5-a. Netflix stie foarte bine cat de mare este interesul vis-a-vis de Casa del Papel, Money Heist, astfel ca a aduce cat mai rapid noile volume in cadrul platformei sale este cel mai probabil o prioritate pentru compania americana.

Netflix: Vestea Oficiala care va Bucura Milioane de Abonati

Netflix lucreaza de ceva vreme la noile volume ale serialului sau foarte popular, astfel ca vorbim despre vesti extrem de bune care ajung pentru abonatii sai din toata lumea. Ideea de a lansa separat cele doua volume ale Money Heist, Casa del Papel, a la baza faptul ca Netflix vrea sa segmenteze aparitia titlurilor pentru a tine abonatii mai mult interesati de platforma, si a le oferi posibilitatea de a le vedea in totalitate intre cele doua tipuri de lansari.

Netflix are intre timp pregatite si foarte multe alte lansari importante de filme si seriale pentru platforma sa, astfel ca vom avea cu siguranta ce sa mai vedem pentru ca exista multe alte titluri pregatite de distributie. Netflix a accelerat in 2021 productia de filme si seriale pentru toti abonatii sai din intreaga lume, asa ca e mai mult ca sigur ca vom vedea productii noi si bune pe tot parcursul acestui an, in cantitati mai mari decat in anul 2020.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, avand peste 200 de milioane de abonati in intreaga lume, si fiind in continua crestere.