DACIA Logan 2022: Schimbarea Mult Asteptata, Marea Problema

DACIA Logan 2022 complexitate

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii din toata Europa, si nu numai, iar multa lume asteapta cu foarte mare interes aparitia sa. Interesul nu e dat de faptul ca masina va fi o combinatie intre MCV si Lodgy, ci de faptul ca DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie primul model de masina de la producator care va avea motorizare hibrida, ceva ce pana acum nimeni nu a crezut ca va vedea prea curand la masinile romanesti.

DACIA Logan 2022 va fi o masina foarte complexa in versiunea cu motorizarea hibrida, iar asta ar putea afecta substantial lansare sa rapida pentru clientii din toata lumea. Avand in vedere ca versiunea facelift a noului Duster are lansarea amanata din cauza faptului ca nu exista suficienti semiconductori pentru componente, nu e exclus ca si in cazul DACIA Logan 2022 sa se intample ceva similar in cursul urmatoarelor luni, ceea ce e dezamagitor.

DACIA Logan 2022: Schimbarea Mult Asteptata, Marea Problema

DACIA Logan 2022 ar fi trebuit sa apara in 2021 cel putin intr-o prezentare oficiala facuta de catre cei de la DACIA, insa e greu de spus daca asta se va mai intampla. Chiar daca DACIA Logan 2022 va fi prezentata oficial pentru toata lumea, pentru versiunea hibrida vom avea cel mai probabil ceva mai mult de asteptat, iar asta tot din cauza crizei semiconductorilor care genereaza probleme foarte mari pentru toti producatorii de automobile.

DACIA Logan 2022 va veni cu aceleasi noutati pe care le vedem la Logan 3, acest lucru fiind deja confirmat de catre compania romaneasca, iar marea noutate ar fi versiunea hibrida. Va fi, desigur, o dezamagire ca ea sa apara mult mai tarziu decat restul modelelor standard ale DACIA Logan 2022, dar niciun producator nu a reusit sa rezolve problema semiconductorilor, deci e improbabil ca DACIA, sau Renault sa poata face ceva in aceasta perioada.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie si mai scumpa decat modelele MCV, sau Lodgy, care au fost lansate pana acum, iar asta din cauza modificarilor majore, versiunea hibrida putand costa destul peste 20.000 de euro.