Posta Romana: Programul pentru 1 Iunie al Oficiilor Postale

Posta Romana Program 1 Iunie

Posta Romana a dezvaluit care va fi programul oficiilorpostale din toata Romania in ziua de 1 iunie, dar si in zilele de 31 mai, sau 2 iunie, iar dupa cum se asteptau multi oameni, de Ziua Copilului toate oficiile postale vor fi inchise in toata tara.

Posta Romana spune ca 1 iunie a fost declarata zi de sarbatoare legala, astfel ca doar zilele dinaintea sa, sau cele de dupa, vor fi tratate ca zile lucratoare, ceea ce desigur ca e foarte normal, si e intalnit inclusiv la alte companii.

“Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi că marţi, 1 iunie 2021, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 1 iunie este declarată zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în ziua de 31 mai 2021 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Luni, 31 mai 2021 şi miercuri, 2 iunie 2021, toate subunităţile poştale vor funcţiona conform programului normal de lucru.”