Netflix: Decizia foarte Importanta care va Supara Multa Lume

Netflix suparare

Netflix a dat foarte clar de inteles de ceva vreme ca intentioneaza sa faca o schimbare extrem de importanta pentru platforma sa, si vorbim despre o decizie care deja a inceput sa-i sperie pe unii dintre cei care se uita la filme si seriale. Mai exact, cei de la Netflix au dat de inteles inca de la inceputul anului ca urmeaza sa interzica partajarea parolelor pentru conturile utilizatorilor, testand deja cum anume ar urma sa fie impusa aceasta schimbare extrem de serioasa.

Netflix vrea ca toata lumea care se uita la filmele, serialele, documentarele, desenele animate, care sunt disponibile in cadrul platformei sale din toata lumea sa si plateasca pentru asta. Acum exista milioane de oameni care se uita la continutul Netflix si nu platesc ceva, iar asta pentru ca folosesc doar conturi ale prietenilor, iar de aici compania americana pierde bani, o data pe partea de consum de resurse in infrastructura, iar pe de alta parte din cauza licentelor.

Netflix: Decizia foarte Importanta care va Supara Multa Lume

Netflix vrea sa mai faca bani de pe urma celor care se uita gratuit la continut, analistii estimand ca miliarde de dolari pot fi adusi in conturile companiei in fiecare an daca s-ar interzice partajarea parolelor pentru conturi. Desigur ca Netflix ar trebui sa supere pe toata lumea cu o decizie de acest gen, si desigur ca vor exista foarte multe critici, insa pana la urma banii ajuta compania sa investeasca in mai multe filme, seriale, etc, pe care sa ni le puna la dispozitie.

Netflix nu a dat pana acum de inteles cam cand anume ar putea sa impuna aceasta masura foarte serioasa pentru platforma sa de streaming video la cerere, astfel ca nimeni nu stie foarte clar cand se va intampla tot. Este pe de alta parte foarte clar faptul ca Netflix vrea sa limiteze foarte mult accesul celor fara abonamente la continutul sau, deci e de asteptat ca pana la finalul anului 2021 sa impuna cu seriozitate aceasta masura importanta.

Netflix va anunta din timp cand va impune aceasta schimbare majora pentru toata lumea, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa ne fie oferit in mod oficial.