Guvernul Romaniei: Cum pot Renunta Angajatii la Masca in Birou

Guvernul Romaniei a anuntat o masura extrem de importanta pentru angajatii din toata Romania, permitandu-le acestora sa renunte la masca atunci cand se afla la birou, insa numai daca vorbim despre maxim 5 persoane intr-o incapere, si toate sunt vaccinate.

Guvernul Romaniei a luat aceasta decizie pentru a le permite romanilor sa aiba parte de o experienta mai relaxata atunci cand se afla la munca, insa desigur ca trebuie sa respectati si aceasta obligatie foarte importanta cu privire la numarul de persoane dintr-o camera, si vaccinarea.

“Da, asta este o primă etapă. În orice birou unde sunt până la 5 persoane, dacă toate persoanele sunt vaccinate, atunci pot să lucreze fără mască. Dar nu în spațiile comune, nu pe coridoare, ci asta este în birou şi vorbim până la capacitatea de 5 persoane în această fază. Urmează să vină şi alte etape. S-a vorbit clar că vor fi graduale.

La acest moment, am pornit de la zero, am ajuns la 5 persoane în birou şi în următoarea fază, cu siguranţă, dacă totul este O.K. şi vedem că nu sunt probleme, se creşte la încă o cifră. Dar, atenție, dacă este o singură persoană nevaccinată între cei 5, atunci toţi trebuie să poarte mască.

Depinde de mai multe. E adevărat, depinde de mai multe. Dar până acum cinci minute, înainte să facem declarații, toți purtam mască peste tot. Deci asta e o primă fază de relaxare, urmează să vină și altele.”