Samsung GALAXY S22: Oficial, Vestea Uimitoare pentru Telefon

Samsung GALAXY S22 performante

Samsung GALAXY S22 este unul dintre urmatoarele modele de telefoane din seria care este dezvoltata de catre compania Samsung pentru lansare undeva pe la inceputul anului viitor pentur fanii sai. Vorbim despre Samsung GALAXY S22, Samsung GALAXY S22 Plus, Samsung GALAXY S22 Ultra care sunt asteptate in momentul de fata de catre foarte multe pesoane din intreaga lume, iar asta pentru ca ele urmeaza sa aduca o gama foarte variata de noutati importante care le vor transforma in dispozitive foarte dorite in 2022.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa vina si cu o foarte mare schimbare pe partea de performante, iar asta pentru ca ARM a anuntat in mod oficial o noua arhitectura pentru procesoare cu denumirea Cortex X-2 CPU, si o placa video Mali G710. Samsung GALAXY S22 ar urma sa fie una dintre seriile de telefoane care ar trebui sa includa noutatile foarte importante pe care aceste arhitecturi le vor aduce pe partea de performante, si cresterile nu sunt de neglijat.

Samsung GALAXY S22: Oficial, Vestea Uimitoare pentru Telefon

Samsung GALAXY S22 ar urma sa ofere un spor de 30% pe partea de performante pentru procesor, si 20% pentru placa video, adica vorbim despre cresteri uriase care sunt necesare dupa lansarea iPhone 13. Este de asteptat ca iPhone 13 sa aiba aceste imbunatatiri majore oferite inaintea Samsung GALAXY S22, astfel ca telefoanele celor de la Samsung vor trebui sa ajunga din urma tot ceea ce ofera Apple pentru modelele noi ale iPhone pe care le va vinde.

Samsung GALAXY S22 va veni deasemenea si cu noua camera ultra-performanta, impreuna cu noi modem-uri pentru conectivitate mai rapida, o baterie mai mare, si medii de stocare mai rapide. Schimbarile de care va avea parte seria Samsung GALAXY S22 vor fi suficient de mari pentru ca toata lumea sa se poata bucura de surprizele majore care vor fi oferite pentru toata lumea, si e bine ca se pregatesc schimbari atat de serioase.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie prezentat in ianuarie 2022, la un an distanta de modelele prezentate anul acesta, astfel ca nu mai avem foarte mult de asteptat dupa aparitia lor pe piata.