WhatsApp: Trucul Secret Oferit Special in iPhone si Android

WhatsApp difuzare

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din toata lumea, si cu 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, vorbim despre o aplicatie foarte complexa pentru iPhone si Android de care oricine se poate bucura. WhatsApp are foarte multe functii importante implementate de catre compania americana, iar unele dintre ele sunt total necunoscute pentru utilizatorii sai, si despre una importanta dintre acestea vorbim in momentul de fata, ea putand fi extrem de utila.

WhatsApp le ofera utilizatorilor posibilitatea de a discuta cu mai multe persoane in cadrul unor grupuri de conversatii, insa aceasta nu este singura metoda prin care puteti contacta mai multe persoane. WhatsApp are o functie speciala numita Liste de Difuzare, Broadcast Lists, iar cu ajutorul sau puteti trimite mesaje la mai multe persoane simultan, iar totul fara a fi nevoie sa creati un grup de conversatii in care sa fie vizibil respectivul mesaj pentru toata lumea.

WhatsApp: Trucul Secret Oferit Special in iPhone si Android

WhatsApp difuzare liste

WhatsApp a implementat functia pentru Listele de Difuzare in ideea de a ne permite sa trimitem un mesaj catre mai multe persoane fara a dori sa le adaugam pe toate in acelasi grup. Acel mesaj apare ca unul privat, insa doar pentru persoanele care ne au adaugate in agenda de contacte, cele care nu ne au adaugati neputand sa le primeasca, asa ca e bine sa stiti acest lucru, si daca nu primiti un mesaj de la o asemenea persoana, stiti exact ce se intampla.

WhatsApp va afisa fiecare mesaj ca o conversatie privata, astfel ca veti putea primi mesaje private de la fiecare persoana, si veti putea discuta doar cu ea despre ceea ce scrieti in mesajul trimis de catre voi. Ideea din spatele acestei functionalitati este simpla, dar pana la urma foarte buna, pentru ca nu trebuie sa comunicati cu toata lumea deodata intr-un grup de conversatii, ci aveti libertatea de a discuta cu oamenii doar in privat.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate de foarte multa vreme pentru toata lumea, si va continua sa o ofere in viitor, asa ca stiti ce anume veti primi daca alegeti sa o folositi in dispozitivele voastre.