Vodafone: Vestea oficiala, Ce Ofera Gratuit pentru Clienti

Vodafone copiii

Vodafone are noi vesti bune pentru clientii sai din toata Romania, anuntand oficial ce le mai ofera gratuit in aceasta perioada, si n-ar strica sa profiti pentru a mai primi ceva fara sa platesti vreun ban. Vodafone ii anunta pe toti clientii din toata tara ca daca vor sa profite de ofertele din Vodafone Club, au sansa de a castiga inclusiv un smartwatch pentru copilul lor, si mai jos puteti vedea ca este vorba despre modelul TCL Movetime Famili Watch MT40.

Vodafone vrea sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa se bucure de gratuitati de acest gen, insa desigur ca pentru a putea profita de ele trebuie sa fiti activi inclusiv in cadrul Vodafone Club acum. Vodafone ofera 10 smartwatch-uri pentru clientii care aleg sa profite de ofertele bune pe care le au trei dintre partenerii operatorului, si daca va faceti cumparaturile de la ei cu promotiile din Vodafone Club, sunteti automat inscrisi in concurs.

Vodafone: Vestea oficiala, Ce Ofera Gratuit pentru Clienti

Vodafone le ofera romanilor posibilitatea de a castiga oricare dintre cele 10 smartwatch-uri care fac parte din oferta, si daca va uitati mai jos, veti vedea cat de simplu este sa profitati de oferte pentru a castiga oricare dintre premii. Vodafone are foarte multe promotii grozave in cadrul sectiunii sale speciale Vodafone Club din aplicatia MyVodafone, acolo fiind listate reduceri de la o varietate de magazine din toata tara in momentul de fat apentru noi toti.

Vodafone listeaza intr-o postare de pe Facebook si multe dintre promotiile care sunt disponibile in momentul de fata pentru clientii care aleg sa profite de aceste reduceri speciale care sunt disponibile in Romania. In baza tuturor acestor informatii puteti sa faceti cele mai bune alegeri pentru cumparaturi, astfel incat sa puteti castiga pentru copilul vostru inclusiv unul dintre cele 10 smartwatch-uri pe care le ofera cei de la Vodafone pentru toata lumea.

Vodafone desfasoara aceasta promotie pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca sunteti cu adevarat dornici sa profitati de ea, ar trebui sa va grabiti pentru ca pe 31 mai ea se va incheia.