WhatsApp: Decizia Oficiala, ce Trebuie sa Stie Toti Romanii

WhatsApp persuasiune

WhatsApp a anuntat in mod oficial o decizie extrem de importanta despre care ar trebui sa stie inclusiv milioanele de romani care folosesc aplicatia, iar asta pentru ca ea ii vizeaza inclusiv pe ei in momentul de fata. Mai exact, dupa luni de zile in care WhatsApp a decis sa duca o lupta surda cu toata lumea pentru a impune noii termeni si conditii de folosire a-i aplicatiei sale, acum a decis ca nu va obliga lumea sa faca asta, si nici nu va limita functionalitatea aplicatiei.

WhatsApp a confirmat aceasta decizie pentru toata presa internationala, si vorbim despre o noua schimbare radicala pe care compania a facut-o, ea nefiind totusi una care parea previzibila in ciuda tuturor problemelor. WhatsApp a spus in mod oficial ca schimarea de atitudine are la baza discutiile avute cu diverse experti in protectia datelor, dar si cu autoritati guvernamentale, in India fiind interzisa impunerea acestor termeni si conditii.

WhatsApp: Decizia Oficiala, ce Trebuie sa Stie Toti Romanii

WhatsApp anuntase acum cateva saptamani ca pe 15 mai va incepe sa impuna noii termeni si conditii pentru toti utilizatorii sai din intreaga lume, fiind gata si sa blocheze functionalitatea aplicatiei pentru cei care nu ii accepta. E improbabil ca vreo persoana sa fi avut accesul blocat la WhatsApp din cauza impunerii acestor termeni si conditii noi, mai ales ca acum s-a decis inclusiv renuntanrea in totalitate la obligarea oamenilor sa ii mai accepte.

WhatsApp a incercat sa impuna acesti termeni si conditii pentru a forta utilizatorii sa accepte ca datele lor sa fie transferate intre companie si Facebook pentru a fi folosite intr-o varietate de scopuri, insa planul sau nu a functionat. Autoritati din toata lumea au interzis ceea ce vrea sa faca Facebook profitand de WhatsApp, si desi unii nu credeau ca pana la urma compania va ceda, iata ca o face, altfel risca sa aiba aceasta schimbare interzisa oricum de autoritati.

WhatsApp nu pare sa mai aiba deocamdata planuri pentru a impune aceasta schimbare radicala pentru utilizatorii de telefoane din toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi anuntat de catre compania americana.