WhatsApp: Trucul Secret, ce nu Stiai despre iPhone, Android

WhatsApp curatare

WhatsApp are un truc secret pentru telefoanele iPhone si Android despre care foarte multa lume nu stie, iar asta pentru ca nu e tocmai usor de gasit printre numeroasele functii existente pentru aplicatia de mesagerie. Mai exact, WhatsApp are o functie speciala care poate fi folosita ca un truc rapid cand vreti sa goliti o conversatie de poze, clipuri video, astfel incat ele sa nu fie vazute de catre altcineva, desi asta inseamna ca le pierdeti complet, apraope.

WhatsApp a implementat de ceva vreme o functie speciala care ne ofera posibilitatea de a vedea cat spatiu ocupa in iPhone si Android toate conversatiile noastre, incluzand acolo si mesajele, pozele, clipurile video care exista in ele. WhatsApp ofera deasemenea posibilitatea de a vedea in mod individual cat spatiu ocupa in iPhone si Android fiecare conversatie, cu impartire pe clipuri video, sau poze, iar ca truc ne permite sa stergem rapid tot din ele.

WhatsApp: Trucul Secret, ce nu Stiai despre iPhone, Android

WhatsApp ofera doua metode prin care putem sterge rapid toate clipurile video, pozele, sau documentele, din conversatiile noastre, fie prin meniul pentru gestionarea spatiului din toate dispozitive, fie direct din meniul de optiuni pentru fecare conversatie in parte. In meniul pentru gestionarea spatiului ocupat de WhatsApp avem oentru fiecare conversatie optiunea de a sterge la comun toate pozele si filmele, selectarea tuturor si apasarea butonului de stergere eliminandu-le complet din dispozitivele noastre.

WhatsApp va sterge permanent totul, fara a trimite fisierele media in sectiunea de fisere sterse recent pe care o are aplicatia Photos din iOS, de exemplu, iar in Android se va intampla fix acelasi lucru. Daca accesati individual meniul de informatii din conversatii, WhatsApp va afisa o lista segmentata de clipuri video, poze, documente, pe care le puteti sterge individual, tot rapid, sau aveti optiunea de a goli toata conversatia prin butoanele din partea inferioara a sectiunii.

WhatsApp le ofera utilizatorilor aceste optiuni pentru a ii ajuta sa scape foarte rapid de informatii pe care nu vor ca altii sa le vada la un moment dat, sau altul, astfel ca e bine sa stiti ce vi se ofera.