Coronavirus: Transport Record de Doze Pfizer Asteptat in Romania

0

Coronavirus Transport Record de Doze Pfizer Asteptat in Romania

Un transport record de doze de vaccin Pfizer BioNTech va ajunge maine in Romania, autoritatile din tara noastra asteptand aproape 1.1 milioane de doze, trei aeronave urmand a livra toate aceste doze catre tara noastra, ele urmand a ajunge la Bucuresti, Cluj – Napoca si Timisoara.

Vaccinarea impotriva Coronavirus nu decurge totusi chiar asa cum si-ar dori autoritatile, iar desi dozele sunt suficiente pentru a vaccina peste jumatate de milion de romani, ramane de vazut daca va exista si cerere pentru ca oamenii sa fie imunizati in continuare in tara noastra.

“Tranșă record pentru România! Mâine dimineață vor ajunge în țara noastră 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech, cea mai mare tranșă de la debutul campaniei de vaccinare.
3 aeronave sunt pregătite astfel încât dozele să fie livrate în siguranță, iar zborurile vor avea loc pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Aceste doze vor ajunge în centrele regionale din Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Brașov.
Mă bucur că cele 4 companii autorizate în Uniunea Europeană livrează vaccinurile conform planului stabilit cu țara noastră. Este important ca fiecare doză să fie folosită în centrele deschise în toată țara.”