Alerta de la Guvernul Romaniei ce Vizeaza Milioane de Oameni

Alerta Guvernul Romaniei furt identitate

Guvernul Romaniei are o noua alerta foarte importanta care vizeaza milioane de romani din toata tara, ea fiind emisa prin intermediul agentiei pentru securitate cibenertica, CERT-RO, si este foarte bine sa stii ceea ce spun autoritatile pentru ca s-ar putea sa fie in avantajul tau acum.

Guvernul Romaniei spune ca toti romanii ar trebui sa fie atenti la tentativele de furt de identitate care au loc in numar tot mai mare in ultima perioada, si mai jos ofera o serie de explicatii cu privire la ceea ce inseamna asta, dar si cu privire la metode prin care ne putem proteja impotriva lor.

“Cum ne protejăm de tentativele infractorilor cibernetici legate de furtul de identitate, sau frauda de identificare, prin care se folosesc de datele extrase de la utilizatori, pentru a obține un avantaj finaciar sau alte beneficii? Respectă recomandările noastre, pentru a reduce riscul de securitatate!

Descarcă și distribuie sfaturile oferite în ‘Ghidul de Securitate Cibernetică’ elaborat de Romanian Association for Information Security Assurance – RAISA, CERT-RO, U.S. Embassy Bucharest și ANSSI.”