Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala pentru Toti Romanii

Raiffeisen Bank sarbatoare

Raiffeisen Bank a emis o atentionare oficiala pentru toti romanii din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toti romanii care fie ii sunt clienti, fie sunt interesati sa ii devina clienti in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat in mod oficial faptul ca ziua de 1 iunie este una nelucratoare pentru agentiile sale din toata tara, exceptie facand cele care se afla in centre comerciale care raman deschide in cursul zilei de maine.

Raiffeisen Bank a anuntat practic o decizie pe care unii o asteptau si poate care pe care unii ii va incurca, iar de aceea e bine sa stiti exact ce transmite banca in momentul de fata. Separat de faptul ca agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise, cu exceptia celor de mai sus, banca sustine ca inclusiv angajatii Departamentului de Servicii Clienti vor avea liber in cursul zilei de maine, astfel ca nici de la ei nu veti putea cere ajutor, indiferent ce problema veti avea.

Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala pentru Toti Romanii

Raiffeisen Bank prezinta mai jos o lista a tuturor agentiilor din tara care vor fi inchise/deschise in cursul zilei de maine, si ar fi bine sa o consultati daca aveti de rezolvat o problema urgenta. Mai mult decat atat, Raiffeisen Bank spune ca Departamentul Servicii Clienti va rezolva problemele urgente pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, clienti de top.

Raiffeisen Bank vrea sa le acorde angajatilor sai o zi libera pe care ei o merita, insa in acelasi timp incearca sa ii ajute si pe clientii care au nevoie de asistenta in cursul zilei de maine. Indiferent de situatie, e bine sa fiti pregatiti pentru situatia in care nu puteti rezolva vreo problema serioasa pe care o aveti, iar asta pentru ca fiind zi libera, e posibil ca agentiile deschise sa fie suprasolicitate, la fel ca si serviciul pentru relatii cu clientii, din pacate.

Raiffeisen Bank are mai multe detalii despre toata aceasta situatie chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi orice fel de informatii aveti nevoie.