WhatsApp: iPhone, Android au un Truc Secret de care Nu Stiai

WhatsApp dactilograf

WhatsApp este plina de secrete, aplicatia folosita de peste 2 miliarde de oameni din intreaga lumea vand in continuare foarte multe trucuri de care foarte multi utilizatori ai sai nu au aflat pana in acest moment. Despre unul dintre aceste trucuri vorbim astazi, iar asta pentru ca in aplicatia WhatsApp puteti folosi un font special pentru a scrie mesajele pe care le trimiteti catre prietenii vostri, iar acesta nu e greu de activat, desi nu e promovat in mod oficial.

WhatsApp are acest truc secret disponibil pe orice iPhone, sau Android, indiferent ce versiune a aplicatiei aveti instalata in telefoanele voastre, asa ca nu conteaza acest lucru. Mai exact, trucul despre care vorbim astazi va permite sa scrieti texte intr-un font similar cu cel al masinilor de scris, WhatsApp avand implementata aceasta functionalitate de foarte multa vreme deja, dar mai nimeni nu stie despre existenta ei pentru ca nu e ceva ce poti selecta dintr-un buton.

WhatsApp: iPhone, Android au un Truc Secret de care Nu Stiai

WhatsApp le permite oricaror utilizatori sa foloseasca acest font special pentru scris, simpla introducerea a caracterelor “` pentru teste activand acest font special pentru orice scrieti voi catre oricine. Este nevoie sa introduceti acesta caractere de fiecare data cand scrieti ceva si trimiteti prin WhatsApp, iar asta pentru ca nu e vorba despre o sectare care se activeaza si ramane activa, ci despre ceva declansat doar cand sunt introduse acele caractere.

WhatsApp mai are si alte trucuri care ne permit sa introducem texte care apar inclinate, sau ingrosate, compania americana oferind aceste functionalitati pentru ca mai toate aplicatiile fac acelasi lucru. Spre deosebire de altele, cei de la WhatsApp fac unele functii mai greu de gasit, astfel ca de aceea veti atrage atentia cu mesajele pe care le trimiteti daca sunt scrise cu aceste fonturi speciale, asa ca merita sa le incercati chiar acum.

WhatsAp mai are in pregatire pentru lansare si alte functii foarte interesante, despre care v-am vorbit deja, insa deocamdata asteptam ca ele sa fie finalizate si pregatite pentru a fi oferite.