Kaufland: Oficial, Ultima Sansa, ce Ofera Gratuit Clientilor

Kaufland intretinere

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, iar toti clientii care ajung in magazinele sale din toata tara sunt rasfatati in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga gratuit vouchere in valoare de 250 de LEi fiecare daca isi fac cumparaturile de la companie, iar acestea sunt ultimele zile in care mai puteti profita de promotie.

Kaufland s-a gandit sa ii surprinda in mod foarte pozitiv pe romanii sai din toata tara cu aceasta campanie, iar ceea ce le ofera gratuit nu poate fi decat laudat in aceasta perioada. Voucherele in valoare de 250 de LEI pe care Kaufland le ofera pentru clientii sai pot fi obtinute doar daca adunati stele la cumparaturile pe care le faceti din magazinele sale, 5 stele fiind necesare pentru a intra in concurs, iar fiecare stea se obtine la cheltuieli de minim 50 de LEI.

Kaufland: Oficial, Ultima Sansa, ce Ofera Gratuit Clientilor

Kaufland intretinere prospetime

Kaufland cere ca printre cumparaturile de minim 50 de LEI clientii sa aiba si produse proaspete, altfel nu vor primi stelele pe care le ofera lantul de hypermarket-uri, acestea fiind acordate exclusiv pentru Kaufland Card. Aceasta este cea de-a doua conditie pe care Kaufland o impune pentru aceasta promotie, detinerea unui Kaufland pentru a putea primi stelele in baza cumparaturllor facute, deci fara el nu va puteti inscrie in campania desfasurata.

Kaufland a gandit aceasta campanie in 4 etape, ultima dintre ele incepand chiar ieri, si se va desfasura doar pana la finalul acestei saptamani, deci vorbim despre ultima sansa pentru a putea intra in concurs. Daca nu ati primit pana acum vreun voucher de la Kaufland in baza cumparaturilor facute in oricare dintre magazinele sale, atunci mai aveti doar cateva zile in care promotia mai este activa si puteti sa va alegeti cu un voucher care mai mult ca sigut va poate fi de ajutor.

Kaufland are mai multe detalii despre promotie direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate detaliile despre care ar trebui sa stiti chiar in acest moment.