CEC Bank: Anuntul Oficial, Decizia ce Vizeaza Toti Clientii

CEC Bank libertate

CEC Bank a publicat un anunt oficial de care sunt vizati toti clientii sai din toata Romania, si e bine sa stii ce se intampla acum pentru ca toata lumea este afectata de decizia luata de catre banca. Mai exact, cei de la CEC Bank au luat decizia de a inchide agentiile din toata tara astazi, cu ocazia zilei de 1 iunie, iar asta pentrua le oferi angajatilor o zi libera, incluzand agentiile din centrele comerciale, care se pare ca vor fi deasemenea fara activitate azi.

CEC Bank a luat o decizie complet diferita fata de cea pe care o vedem de la alte banci din Romania, toate celelalte anuntand faptul ca le ofera totusi clientilor din tara posibilitatea de a merge in agentiile din centrele comerciale. In cazul CEC Bank lucrurile stau totusi complet diferit, astfel ca nu va veti putea bucura de posibilitatea de a merge intr-o asemenea locatie, asa ca va trebui sa va folositi doar de serviciile de internet si mobile banking.

CEC Bank: Anuntul Oficial, Decizia ce Vizeaza Toti Clientii

CEC Bank spune ca aceste servicii online raman in continuare disponibile non stop pentru oricare dintre clientii din toata Romania, deci veti putea macar sa incercati sa rezolvati orice fel de probleme asa. Mai mult decat atat, prin intermediul serviciilor online ale CEC Bank veti avea deasemenea posibilitatea de a vedea informatii cu privire la conturile voastre, si veti avea optiunea inclusiv de a le administra intr-o anumita masura, chiar si fara a ajunge intr-o agentie.

CEC Bank stie foarte bine ca unii dintre clientii sai au nevoie de acces la conturi inclusiv in aceasta perioada, asa ca e bine ca mentine active serviciile online inclusiv pentru ei in aceasta perioada. Daca aveti nevoie de ajutor telefonic, teoretic ar trebui sa gasiti angajatii de acolo, insa CEC Bank nu spune absolut nimic in legatura cu o eventuala disponibilitate, sau indisponibilitate a lor in cursul acestei zile, din pacate, asa ca ramane sa incercati si sa vedeti daca puteti intra in contact cu ei.

CEC Bank va reveni la programul sau normal incepand de maine, asa ca nu avem mult de asteptat pentru ca lucrurile sa se intoarca la modul normal de lucru in toata tara.