Netflix: Vestile Grozave pentru Zeci de Milioane de Abonati

Netflix experienta

Netflix este de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, cu milioane peste milioane de abonati in intreaga lume, iar pentru ei vin astazi vesti grozave. Cei de la Netflix si-au actualizat aplicatiile pentru iPhone si Android zilele trecute, iar in cazul ambelor exista liste de schimbari care detaliaza ceea ce este nou disponibil pentru toata lumea care acceseaza platforma de pe un terminal mobil in momentul de fata, de oriunde din lume.

Netflix vrea sa se asigure de faptul ca indiferent de unde si cum este accesata libraria sa globala de filme si seriale, abonatii sai au parte doar de cea mai buna experienta posibila, si de aceea a facut aplicatii speciale. Aplicatiile pentru iPhone si Android ofera pentru utilizatori si o serie de functii speciale care nu sunt disponibile in cazul website-ului, asa ca din unele puncte de vedere sunt mai bune pentru folosirea platformei de streaming video la cerere.

Netflix: Vestile Grozave pentru Zeci de Milioane de Abonati

Netflix a actualizat aplicatia pentru iPhone si iPad cu imbunatatirea experientei generale de folosire, si cu imbunatatirea performantelor generale de care se bucura toata lumea prin intermediul lor. In cazul Android situatia este identica, iar asta pentru ca Netflix nu a vrut sa faca schimbari majore pentru aplicatiile sale, ci doar sa integreze schimbarile obisnuite care eu menirea doar de a imbunatati experienta, si doar atat.

Netflix rezolva de obicei probleme care le dau batai de cap oamenilor, atunci cand isi actualizeaza aplicatiile, deci in general orice vesti privind actualizarile sunt unele bune. Mai mult decat atat, Netflix face in secret si diverse schimbari care pregatesc lansarea de functii noi pentru toata lumea, asa ca unele actualizari aduc mult mai multe decat este spus in mod oficial de catre compania americana, doar ca adevarul iese mai tarziu la iveala.

Netflix distribuie in mod gratuit aplicatiile sale pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca le puteti descarca acum in oricare dintre terminalele voastre.