Orange: Beneficiu Gratuit, ce NU Stiu Milioane dintre Romani

Orange extindere

Orange are pentru milioane de clienti din toata tara un beneficiu extrem de important de care oricare dintre ei poate profita chiar in acest moment, si pe care e bine sa nu il ratezi. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de Apel Wi-Fi, un serviciu special care le ofera clientilor optiunea de a utiliza o retea Wi-Fi pentru apeluri telefonice atunci cand au semnal slab, sau doar vor sa aiba parte de o experienta buna.

Orange le ofera de ceva vreme clientilor din toata Romania acest beneficiu gratuit important, astfel ca nu vorbim despre ceva nou, ci doar ceva despre care nu foarte multa lume stie. Functia apel Wi-Fi a celor de la Orange este oferita gratuit pentru oricare dintre clientii din toata Romania, insa doar unele dintre telefoanele vandute in momentul de fata sunt compatibile cu acest sistem in momentul de fata, astfel ca daca nu aveti unul compatibil, nu puteti beneficia de serviciu.

Orange: Beneficiu Gratuit, ce NU Stiu Milioane dintre Romani

Orange spune ca prin apel Wi-Fi clientii sai nu pot doar sa extinda acoperirea in interiorul cladirilor, ci beneficiaza deasemenea de calitate ridicata pentru convorbirile telefonice pe care le au. Mai mult decat atat, cei de la Orange afirma si ca se face o conectare mai rapida pentru apelurile telefonice decat in cazul initierii lor folosind infrastructurile obisnuite, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru toata lumea in acest moment.

Orange ii atentioneaza totusi pe clienti ca apel Wi-Fi foloseste resursele din abonamentele clientilor, astfel ca ei nu vor vorbi gratuit, ci vor extinde doar semnalul acolo unde el e foarte slab. In aceasta idee, daca nu aveti credit pe cartela, sau ati depasit beneficiile alocate la cartela/abonament, fie nu veti putea face apeluri, fie veti consuma creditul avut, sau veti face cost suplimentar.

Orange ofera mai multe detalii pe website-ul sau cu privire la acest beneficiu urias care este oferit pentru milioane de clienti romani chiar in momentul de fata.