BANCA Transilvania: Decizia Oficiala, ce da Gratis Romanilor

BANCA Transilvania vacanta

BANCA Transilvania ii ia pe romani prin surprindere cu un anunt care vine “de nicaieri”, dar care anunta ce primesc acestia gratuit in momentul de fata, si vorbim despre ceva la care multi nu se asteptau. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le ofera romanilor posibilitatea de a castiga o vacanta in Punta Cana daca se inscriu la un concurs pe care banca il desfasoara prin intermediul Instagram in momentul de fata, aparent nu doar pentru clientii sai.

BANCA Transilvania le ofera oricaror romani posibilitatea de a se bucura de aceasta gratuitate, deci nu trebuie sa fiti in mod neaparat clienti, dar trebuis a oferei un raspuns la intrebarea pusa de catre institutia financiara. Cei de la BANCA Transilvania vor sa afle pentru ce economisesc romanii banii, si va trebui sa oferiti un raspuns prin intermediul unui comentariu lasat la postarea publicata pe reteaua de socializare Instagram de catre banca zilele trecute.

BANCA Transilvania: Decizia Oficiala, ce da Gratis Romanilor

BANCA Transilvania vacanta punta cana

BANCA Transilvania a adunat deja foarte mare interes cu aceasta promotie speciala pe care a lansat-o, foarte multi romani dorind sa castige o excursie in Punta Cana, deci trebuie sa aveti mare noroc pentru a intra in posesia premiului. Chiar si asa, decizia celor de la BANCA Transilvania de a oferi posibilitatea de a castiga un asemenea premiu este foarte interesanta, si in aceasta perioada in care se ridica tot mai multe restrictii, multi si-ar dori sa castige excursia.

BANCA Transilvania a adunat peste 32.000 de comentarii la postarea publicata pe Instagram, dar nu toate sunt inscrieri in concursul sau, dar vorbim cu siguranta despre macar jumatate care sunt. Chiar si asa, daca e sa aveti noroc, atunci ati putea castiga o vacanta in Punta Cana de la BANCA Transilvania, o locatie in care poate ca nu veti ajunge vreodata fara o asemenea sansa, asa ca merita sa aveti in vedere concursul acesta.

BANCA Transilvania desfasoara toata promotia pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de tot inainte sa dispara si sa regretati ca n-ati incercat sa castigati.