LIDL Romania: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit Exclusiv Acum

LIDL Romania gratar

LIDL Romania are o veste grozava pentru romanii din toata tara, iar asta in conditiile in care le ofera gratuit romanilor ceva de care foarte multi au nevoie, insa numai in cursul zilelor acestora. Cei de la LIDL Romania s-au gandit sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de vouchere de cumparaturi, dar si alte cadouri, daca decid sa cumpere produsele grecesti de la Eridanous in cursul acestei saptamani in care sunt oferite in magazine.

LIDL Romania a anuntat inca de saptamana trecuta ceea ce urmeaza sa fie oferit pentru romanii din toata tara doar saptamana aceasta, astfel ca unii dintre voi deja stiati ceea ce urmeaza sa fie disponibil. Produsele grecesti de la Eridanous nu sunt disponibile tot timpul in magazinele celor de la LIDL Romania, astfel ca aparitia lor acum ne da nu doar sansa de a castiga premiile din concurs, ci si de a cumpara ceva ce e disponibil destul de rar.

LIDL Romania: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit Exclusiv Acum

LIDL Romania ne ofera posibilitatea de a castiga 5 seturi de gatit impreuna cu 5 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare daca facem cumparaturi din magazinele sale in urmatoarea perioada de minim 70 de LEI. Printre produsele care se afla pe bonul de marcat trebuie sa fie macar unul de la Eridanous, cei de la LIDL Romania spunand deasemenea ca toti cei care doresc sa profite de promotie trebuie sa se si inscrie manual in website-ul sau.

LIDL Romania impune aceasta obligatie pentru toata lumea in momentul de fata, astfel ca daca nu faceti acest lucru, nu veti avea sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite. LIDL Romania nu impune totusi detinerea unui card LIDL Plus pentru a va putea inscrie in aceasta promotie, deci din acest punct de vedere nu aveti de ce sa va faceti griji pentru ca acest concurs este dedicat tuturor romanilor care sunt interesati sa participe la el.

LIDL Romania are mai multe detalii despre aceasta promotie direct pe website-ul sau, astfel ca puteti afla acolo toate informatiile de care aveti nevoie in aceasta perioada.