DIGI Romania: Importanta Decizie Oficiala ce Vizeaza Romanii

DIGI Romania programari

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din toata tara, iar in secret operatorul a luat o decizie extrem de importanta pentru binele a milioane de romani pe care ii deserveste cu serviciile sale. Va spuneam ieri ca Telekom a luat decizia de a trimite in mod gratuit SMS-urile u informatii despre programarile pentru vaccinare facute in platforma dezvoltata de catre STS, insa DIGI Romania a facut fix acelasi lucru pentru clientii sai.

DIGI Romania este, impreuna cu Telekom, mentionata printre singurii operatori care au decis sa trimita gratuit SMS-uri catre clienti cu informatii privind programarile facute pentru vaccinare in centrele din Romania. Vorbim despre milioane de romani atat de la DIGI Romania, cat si de la Telekom, care au primit mesaje gratuite de la operatori pentru cele doua programari in vederea vaccinarii in centrele din toata tara, ajutorul oferit de catre companii scutind statul de cheltuieli destul de mari.

DIGI Romania: Importanta Decizie Oficiala ce Vizeaza Romanii

DIGI Romania are 3.8 milioane de clienti in momentul de fata, si desigur ca nu toti s-au vaccinat, insa cei care au facut-o au primti mesajele privind programarile de vaccinare fara ca statul sa plateasca pentru ele. Chiar daca aceasta masura poate parea nesemnificativa, simplul fapt ca DIGI Romania a decis sa suporte costurile trimiterii SMS-urilor de noiticare arata ca are dorinta de a ajuta Romania sa iasa cu bine din pandemie, si ca totul sa revina la normal.

DIGI Romania si Telekom sunt singurii operatori de telecomunicatii din Romania care au decis sa suporte costurile trimiterilor de SMS-uri catre romani, in timp ce Orange si Vodafone nu sunt mentionati de STS. Felul in care au actionat DIGI Romania si Telekom pune companiile intr-o lumina foarte favorabila, in timp ce Orange si Vodafone par sa nu fie prea interesate de ajutarea Romaniei sa revina la normal, chiar daca au aproape 20 de milioane de clienti impreuna.

DIGI Romania a mai colaborat si la alte proiecte cu statul roman, insa campania de vaccinare e foarte importanta pentru intreaga tara, si e bine ca s-a decis inclusiv o colaborare pentru ea.