Netflix: Ce Nu Stiau Multi Abonati ca Le Este Oferit Acum

Netflix interoperabilitate

Netflix are peste 200 de milioane de abonati in intreaga lume, fiind de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, si asta nu se va schimba prea curand. Pentru toti abonatii sai, Netflix ofera posibilitatea de a vizualiza filmele, serialele, documentarele, desenele animate, prin intermediul website-ului sau, ori prin aplicatiile dedicate pentru telefoane, tablete, insa chiar si calculatoare, in cazul ultimelor multi nestiind ce pot primi.

Netflix vrea sa le ofere clientilor sai din intreaga lume doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre vizualizarea continutului din platforma, asa ca ofera multiple optiuni pentru urmarirea sa. Pentru aplicatiile dedicate telefoanelor si tabletelor cie de la Netflix ofera functii speciale care nu sunt disponibile in website, cum ar fi descarcarea de filme si seriale, insa ceea ce multa lume nu stie este ca acelasi lucru e oferit in aplicatia pentru PC.

Netflix: Ce Nu Stiau Multi Abonati ca Le Este Oferit Acum

Netflix refuza sa lanseze o aplicatie pentru Mac, insa are pentru Windows una disponibila in Microsoft Store, iar prin intermediul ei oricine poate sa urmareasca tot continutul din platforma, dar sa beneficieze de functii speciale. Daca se intampla ca uneori sa nu aveti conexiune de internet cand va folosi PC-ul, sau laptop-ul, atunci aplicatia Netflix pentru PC va lasa sa descarcati in prealabil tot ce va intereseaza pentru a vedea continutul oricand doriti.

Netflix ofera deasemenea pentru aceasta aplicatie si posibilitatea de a vedea continut in format 4K, daca aveti un monitor care ofera suport pentru as aceva, dar teoretic si in website ar trebui sa beneficiati de ceva similar. Totusi, in website nu puteti avea nici alte functii care sunt intai testate in aplicatiile pentru telefoane si PC-uri, si care uneori ajung intai acolo, iar mai apoi in website, asa ca nu strica sa aveti in vedere si aplicatiile pentru platforma.

Netflix ofera mai multe informatii despre aplicatiile sale pentru telefoane, tablete si PC-uri in website-ul sau, dar si in magazinele de aplicatii pentru iOS, Android, sau Microsoft Store.